Privéles en Advies


Momenteel geef ik geen privélessen! 

Naast speurlessen geef ik ook privélessen in opvoeding, gedrag en gehoorzaamheid.


Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u privéles wilt volgen, bijv. u bent door uw beroep (werkzaam in ploegendiensten, de zorg etc.) niet in staat om met uw hond een cursus op een hondenschool te volgen, u wilt liever niet in groepsverband lessen volgen, uw hond is in groepsverband snel afgeleid door allerlei prikkels of uw hond is extreem druk. Dan kunt u bij mij privéles(sen) volgen.


U kunt privéles volgen voor het aanleren van o.a.:

• het vragen, krijgen en brengen van aandacht

• de commando's zit, staan, wacht, af, plat, los, nee etc.

• het blijven op de plaats

• het komen als u roept

• het wandelen zonder trekken

• het aan de voet volgen

• enz.


Maar natuurlijk kunt u ook met vragen over opvoeding van uw hond bij mij terecht. Ik kan ook theorielessen verzorgen over bijv.:

• de opvoeding van uw pup/hond

• hoe om te gaan met de puberteit

• de verzorging van uw hond

• enz.


De lessen worden op maat gemaakt en toegespitst op uw situatie en hond.

We spreken een datum en tijdstip af waarop het u past.

Heeft u interesse in privéles, dan kunt u het contactformulier invullen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u mij ook bellen voor het maken van een afspraak.

Uitleg over de hondentaal

In een consult leg ik uit hoe honden communiceren. Honden communiceren nu eenmaal anders dan mensen. Door samen met u te kijken naar wat uw hond vertelt, wordt de communicatie tussen u en uw hond beter en zijn problemen te voorkomen.
Heeft u mijn advies nodig, dan kunt u het contactformulier invullen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u mij ook bellen voor het maken van een afspraak. 
Naast les en gedragstherapie kan ik u ook adviseren met betrekking tot allerhande zaken. Hierbij kan gedacht worden aan o.a.:


De aanschaf van een pup/hond

U bent het meest gebaat bij een hond die echt bij u en uw gezin past. Hierbij wordt gekeken naar wat u de hond kan bieden en welke hond daar het beste bij past. Zo is het onverstandig om een hond aan te schaffen die er mooi uitziet maar die een karakter heeft dat niet bij u past.


Vragen over de opvoeding van de hond

Misschien zit u met (vele) vragen over de opvoeding van uw hond. Ook hiermee kan ik u helpen. Voorafgaand aan of tijdens een consult kunt u aangeven welke vragen u heeft en zal ik u advies en tips geven. 


Hond en kind

Het geven van informatie hoe om te gaan met de hond en de (te verwachte) baby. En het geven van informatie hoe uw kind met de hond dient om te gaan en wat uw rol daarin dient te zijn.

KvK Arnhem: nr. 64342115

copyright ©  Dog in Motion 2015